Ripoll compleix amb el PP de Pego

Va ser dissabte passat en un sopar de partit. Una sol•licitud realitzada per Maite Ferrándiz durant el XII Congrés Provincial una vegada que José Joaquin Ripoll va ser reelegit president provincial del PP d’Alacant, per 5 vots de diferència, front a Manuel Pérez Fenoll. Dissabte passat el PP de Pego va tenir sopar de partit per tal de mostrar la seua lleialtat a José Joaquin Ripoll, reelegit president provincial del PP, el passat 14 de desembre de 2008, per 5 vots de diferència front el seu contrincant, Manuel Pérez Fenoll. Segons va explicar el mateix president provincial, la seua presència a Pego “era complir amb un compromís” que va fer quan estava content, després de guanyar eixe XII Congrés Provincial. Relatava Ripoll que Maite se li va apropar i li va demanar que “has de venir a Pego perquè no vull que tingues cap dubte de la fidelitat i la lleialtat que et tinc”.

Aquesta idea la va reiterar la mateixa Maite Ferrándiz durant la seua intervenció, afegint que “per primera vegada Pego ha sigut representat per 9 compromissaris en un congrés i per això des de Pego ens sentim protagonistes i il•lusionats de formar part d’este gran projecte”.

Una de les demandes que va fer José Joaquin Ripoll als alcaldes presents en el sopar, els de Sagra, Sanet, Almudaina, Vall d’Alcalà, Vall de Gallinera, Gata i Ràfol d’Almúnia va ser que “posen en marxa eixa almoina que nos ve de Zapatero, que s’han d’aprofitar al màxim”.

847 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!