Kela llança ‘Sendes Infinites’

Es tracta del senzill d’avançament del segon EP que vorà la llum a l’octubre i que es titularà ‘Tot el que has passat’.
_______________

La cantautora pegolina Raquel Mengual, Kela, ha tret hui a la llum el primer senzill del seu pròxim treball discogràfic, ‘Sendes Infinites‘, una cançó que està lligada a l’estació en la qual estem, la tardor. En ella Kela parla “de les infinites possibilitats o sendes que una persona pot prendre en la vida li pese a qui li pese” i detalla: “tot i les veus que de vegades ens critiquen o ens jutgen”. Així mateix, és una cançó que també parla de “l’ego” perquè “de vegades se’ns fa molt gran, però realment és invisible que no t’acompanyarà, que no et fa un favor”. I lamenta que de vegades “ens movem massa per l’ego i també jutgem massa des d’una posició des de la qual desconeixem que li ha passat a l’altra persona”.

Les múltiples possibilitats que tenim per triar en la vida estan materialitzades, en el videoclip que acompanya el llançament de ‘Sendes Infinites‘, per una cadira buida que ens convida a seure i des d’ahí a escoltar, reflexionar i connectar amb la música.

Dèiem que ‘Sendes infinites’ és la tardor i és que el nou treball de Kela, ‘Tot el que has passat’, gira al voltant de les 4 estacions “compreses com a procesos vitals” i, per a Kela, “totes juntes representen Tot el que has passat, tot el que t’ha portat fins ací”, afegix la cantautora.

Assegura Kela que totes les estacions «tenen atractiu i són necessàries perquè es donen les següents», per això convida a assaborir cada instant, cada cançó com ‘Sendes infinites’, que representa la tardor. Una estació per a Kela de transformació i que porta a la reflexió. 

La producció de la cançó ha estat a càrrec de Joel Gilabert a Anima Studio, i Kela ha comptat amb Jordi Ortolà a la bateria, que també ha treballat en els projectes de Sandra Monfort i Sons d’Embat.

 

122 Visites
Hola!!