Els Bons Consum de Pego incorporen enguany la restauració

A partir de la segona quinzena d’octubre l’Ajuntament de Pego torna a activar esta iniciativa que pretén fomentar les compres als comerços de proximitat. Les persones disposaran de targetes amb 150 euros per a gastar en els establiments adherits a partir de novembre, segons ha detallat el regidor de Comerç, Promoció Econòmica i Creama, Raül Tamarit.
_____________

Potenciar les compres en el comerç local i en les empreses del municipi és l’objectiu de la campanya de Bo Consum que enguany es reedita a Pego amb la participació, per primera vegada, del sector de la restauració local, com ha avançat el regidor de Comerç, Raül Tamarit.

La iniciativa, gestionada pel departament de Promoció Econòmica i Creama i que compta amb la col·laboració de la Unió Gremial i el finançament de la Diputació d’Alacant, funcionarà com en les anteriors campanyes. No osbtant això, Raül Tamarit ha destacat l’augment de l’import per a gastar, que ha passat de 50 a 75 euros que es transformaran en 150 euros. L‘import total destinat a esta nova edició és 155.824 euros.

Este matí ha tingut lloc la firma de l’acord amb la Unió Gremial a l’Ajuntament de Pego, a la qual ha acudit el president de la Unió, Mauro Lorenzo. Este ha destacat l’esforç de totes les entitats implicades i ha declarat que esperen que “el benefici d’esta campanya tinga un gran abast i una important repercussió en el comerç de Pego”.

Recordem que els Bons Consum s‘articularan mitjançant targetes moneder que comptaran amb un import final de 150 euros, dels quals, la mitat de l’import, 75 euros, els aportarà l’usuari o la usuària de la targeta, la resta la complementarà la Diputació.

Qui pot demanar el bo consum? Ho pot fer qualsevol persona, major de 18 anys. Per a fer-ho els pròxims dies s’habilitarà el web bonsconsumpego.es, des d’on es podrà fer la reserva prèvia de la targeta. Les persones majors de 65 anys podran acudir a les dependències de Creama per a poder realitzar la gestió els dies 14 i 15 d’octubre. I del dimecres 16 al 31 d’octubre, podran acudir totes les persones majors de 18 anys.

Serà entre l’1 i el 30 de novembre la data acordada per a gastar esta quantitat en els comerços que participen en la iniciativa. El llistat de les empreses que participaran es publicarà en els pròxims dies.

El regidor ha agraït la predisposició de comerciants, empresaris i restauradors a participar en les iniciatives que se’ls proposa i ha destacat el treball que es realitza des del departament de Creama per a dur a terme esta iniciativa “que repercutix positivament tant en els veïns i veïnes de Pego com en els comerços locals, en definitiva, en l’economia local”.



129 Visites
Hola!!