Marinant Estellés convida a mirar la Marina Alta de la mà dels versos del poeta de Burjassot i arriba a Pego demà dijous

20 poemes que proposen un viatge per la comarca deixant-se guiar per la poesia de Vicent Andrés Estellés. La inauguració té lloc demà dijous, 3 d’octubre, a les 20h., a la biblioteca Carmen Alemany Bay. La mostra s’inclou en els actes de celebració del primer aniversari de l’espai.
______________

Del 3 al 16 d’octubre es podrà contemplar a Pego ‘Marinant Estellés’, una mostra itinerant per la Marina Alta que se suma als múltiples actes que s’han organitzat per celebrar els 100 anys del naixement de Vicent Andrés Estellés. Així, des de demà dijous a la Biblioteca Carmen Alemany Bay es podrà visitar esta singular exposició que a partir de 20 poemes que ens convida a conéixer la Marina Alta des de la visió poètica d’Estellés, com ha detallat a Ràdio Pego Núria Gómez, tècnica de cultura i patrimoni de la MACMA i comissària de l’exposició.

Una de les característiques de l’exposició és que els 20 poemes escollits els podrem llegir, però també els podrem escoltar recitar per 10 persones de distints municipis de la comarca. I entre les veus, hi destacava Gómez que hi ha moltes de dones joves.

Marinant Estellés és una exposició itinerant i, assegura la comissària de la mostra, que ha sigut un èxit perquè la majoria de pobles que hi formen part de la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta, 30 de 35, l’ha demanada i per això estarà rodant fins a octubre de 2025.

La inauguració a Pego és ben especial, assegura la tècnica de cultura i patrimoni de la MACMA, perquè un important nombre de veus que reciten són del poble i perquè l’exposició, a més de comissariada per Núria Gómez, també ho està per Tomàs Llopis i Salvador Bolufer que hi estaran presents demà dijous en l’obertura de la mostra que inclou un recital coral amb la presència de Joan Femenia, Ariadna del Ruste, Carolina Ferrer, Tomàs Llopis, la mateixa Núria Gómez i amb la participació especial de Salvador Bolufer.    

 

121 Visites
Hola!!