Dones Cabal reconeix Llúcia Mengual com a model de valentia i inspiració en la música i l’educació inclusiva

El col·lectiu feminista de Pego reconeix enguany la professora de música Llúcia Mengual Alemany. Una dona que és exemple de força, de perseverança i d’empoderament, qualitats que li han permés ha superat molts obstacles. Pepa Pons serà l’encarregada de presentar-la demà divendres, a les 19.30h, a la Casa de Cultura.

_____________________

Com cada tardor des de ja fa un grapat el grup de Dones Cabal reconeix la trajectòria d’una entitat o persona destacada. Enguany, la persona triada és la professora de música, actualment retirada, Llúcia Mengual Alemany, qui ha aconseguit que un bon nombre de joves de Pego se sentiren atrets per la música.

Una dona que Pepa Pons, que la coneix molt bé i serà l’encarregada de presentar-la, assegura que és un «model de valentia i d’inspiració per a totes aquelles persones que lluiten per trobar el seu camí en un món de desafiaments». I afegix que «ha superat totes les barreres que la vida i la societat li han posat».

I justament per estes qualitats Llúcia Mengual ha sigut triada enguany per Cabal i també perquè durant la seua trajectòria professional, «durant molts anys ha aconseguit que desenes de joves s’hagen interessat per la música gràcies a les seues classes». A més d’exercir de docent, Mengual ha format part de l’Agrupació Musical de Pego tocant el clarinet. Així mateix, és una de les integrants del grup de gòspel Megòc.

En l’acte de reconeixement de Dones Cabal col·labora l’Ajuntament de Pego. Des de la institució, la regidoria d’Igualtat, Paula Orihuel ha agraït la tasca de Dones Cabal, especialment l’organització d’este acte de reconeixement perquè posa la mirada en persones que «amb el seu treball milloren la nostra societat. Com és el cas de Llúcia, una persona lluitadora que ha aconseguit transmetre la passió que ella sent per la música a desenes de xiquets i xiquetes al llarg dels anys», apunta la regidora d’Igualtat, Paula Orihuel. 

L’esdeveniment commemoratiu tindrà lloc divendres 4 d’octubre, a la Casa de Cultura de Pego, a les 19.30 hores.



157 Visites
Hola!!