«Estellés no s’acaba mai» en paraules de Salvador Bolufer, comissari de l’exposició Marinant Estellés

La mostra itinerant organitzada per la MACMA es va inaugurar ahir a la biblioteca Carmen Alemany Bay, on es podrà contemplar fins el 16 d’octubre. 20 poemes que proposen un viatge per la comarca deixant-se guiar per la poesia de Vicent Andrés Estellés.
___________________

La poesia es pot llegir d’una manera interior o es pot recitar. I esta segona opció va ser la triada per a inaugurar ahir la mostra ‘Marinant Estellés’ a Pego i és que segons afirma un dels comissaris de l’exposició, Salvador Bolufer, la poesia d’Estellés recitada pren volada.

Pego no va dubtar en portar la proposta de la MACMA per a complementar la programació que s’ha estés al llarg de l’any per visibilitzar la poesia universal de Vicent Andrés Estellés, emmarcada dins la celebració del centenari del poeta, segons ha explicat el regidor de Cultura, Josep Mengual.

Les veus expertes consideren Vicent Andrés Estellés un dels poetes europeus contemporanis més rellevants i el consideren el principal renovador de la poesia valenciana contemporània. Salvador Bolufer resumia el resumia com a «una immensitat».

 

200 Visites
Hola!!