El pròxim 14 d’octubre s’inicia la vacunació front a la grip i la Covid-19

Tindran prioritat els grups de risc. És per això que l’estratègia que seguirà Sanitat és immunitzar de manera escalonada. El primer grup serà el de residents de centres de persones majors i amb discapacitat, així com persones en centres sociosanitaris, com hospitals de crònics. Al llarg del mes d’octubre la conselleria enviarà missatges de text a les persones que pertanyen a algun grup de risc per a convidar-los a vacunar-se.
________________

A mitjan d’octubre, concretament dilluns que ve dia 14, comença la campanya de vacunació per a la grip i la Covid-19. La immunització serà gradual i s’iniciarà pels grups de risc per tal de protegir primer la població diana i les persones més vulnerables. A partir de novembre la vacunació s’estendrà a tota la població general.

Des de la conselleria s’aconsella immunitzar-se perquè asseguren que està demostrat que les dos vacunes disminuïxen els casos greus i les complicacions secundàries de la grip com la neumònia o el major risc d’infart de miocardi o ictus, el que suposa un menor nombre d’ingressos hospitalaris per a la gent amb més risc.

La campanya, recordem, va començar en els centres educatius amb la vacunació de xiquets i xiquetes de 3 i 4 anys i l’alumnat dels centres d’educació especial, amb la finalitat de reforçar la protecció dels menors i evitar possibles contagis. També a l’alumnat

Durant la campanya de l’any passat, més d’1.6.000.000 persones es van vacunar front a la grip, sent la xifra més alta a la que s’ha arribat fins ara a la Comunitat Valenciana.

79 Visites
Hola!!