10 alumnes de Pego reben el premi extraordinari al rendiment acadèmic d’Educació primària i secundària

Un reconeixement a l’excel·lència acadèmica que correspon al curs passat, curs 2023/24 i que es lliuraran durant el primer trimestre de 2025 en diferents actes.
__________________

La Conselleria d’Educació ha concedir els premis extraordinaris al rendiment acadèmic de primària i secundària del curs 2023/2024. En primària s’ha reconegut l’excel·lència acadèmia a 1.755 alumnes i en secundària a 1.192.

Del total de l’alumnat guardonat, 10 alumnes han estudiat a Pego, el gruix són de primària. En este cicle trobem: Lara Vayà Sendra i Nerea Alonso Sendra, estudiants del col·legi Ambra. Yael Espinós Ruiz i Paulina Dominguis, del col·legi Sant Antoni. Sofia Beltrà Alentado, Irene Siscar Pons i Anna Sastre Sastre, del col·legi Rosalia Bondia i finalment, Elessar Itzae Farfan Baquero i Marc Gilabert Hernando, del col·legi Carolina Sala. En secundària, l’únic estudiant de Pego a qui se li ha atorgat este reconeixement ha sigut Alejandro García Oliver, del col·legi Sant Antoni.

L’alumnat rebrà un diploma a l’excel·lència en el rendiment acadèmica expedit per la Conselleria d’Educació, i constarà en el seu historial i en l’expedient acadèmic.

Amb estos guardons es pretén reconéixer l’esforç i la superació d’este alumnat, i per això la Conselleria organitzarà durant el primer trimestre de 2025 diferents actes per a lliurar personalment els premis a l’estudiantat.

 

427 Visites
Hola!!