Ràdio Pego estrena programació

Des de hui s’activen tots els programes de la nova graella que inclou 23 espais radiofònics i un bon grapat de microespais. S’estrenen esta temporada en format mensual dos nous programes: ‘Pissaganya’, dedicat als més menuts i més menudes de la casa, un dimecres al mes a les 19h i ‘Moment de festa’, un divendres al mes també a les 19h.
___________________

Passada l’alta, Ràdio Pego agafa impuls desplegant al 100% la seua graella de programació i els estudis de l’emissora municipal començaran a omplir-se de gent. Si des de l’1 d’octubre estan sonant a la 107.8 de l’FM els distints microespais que ens acosten temàtiques ben diverses amb el veterà La cuina en casa i els més recents com Va de vi, Opticonsells, Arran de terra, Les nostres arrels, Amadem, La marjal curiosa, Espai estrany, Valor i preu, Amb veus d’altri, Sent digital, Herbasana i Escolte veus. A partir de hui, la resta de franges aniran omplint-se de veus amigues, veus diverses amb accents de casa i forans, perquè com cada any, Ràdio Pego compta amb programes realitzat en altres poblacions que formen part de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes.

En la franja matinal, a més del Tranvia dirigit i presentat per Carolina Ferrer, trobarem els dijous el programa musical Ohmixel·lània de Jimi Ferrando d’11 a 12 del matí. Música també els dilluns a partir de les 20h amb Jasslu.

En la graella de la programació 2024/2025 comptem amb programes veterans com Pego, París i Londres dirigit i presentat per Vicent Morera, Ferran Ferrando i Joan Albert Sendra que cada dijous ens fan gaudir amb les seues entrevistes.

Veterans són també el programa de Ferran Ferrando que, amb els seus 80 anys, continua compromés amb l’audiència d’esta casa. En les últimes edicions amb l’espai Ferrando, un programa que t’oferix l’actualitat esportiva pegolina barrejada en l’actualitat global, sempre amb bona música clàssica i/o de banda. S’emet els dimarts a les 19h. Entre els veterans cal posar l’accent en La Manta al Coll dirigit i presentat per Xavi Morant que, durant esta temporada complirà la xifra rodona i espectacular de 1.000 programes en antena. Una efemèride que, de segur, quedarà per al record. La Manta al coll s’emet els dissabte de 10.30h a 12h cada quinze dies.

Entre els programes que ja van complint anys, La Mosca Cojonera presentat per Jordi Mata, Hector Caresia i Josep Cendra. També Entre nosaltres dirigit i presentant per Xavi Aparisi un programa d’entrevistes que t’espera cada dimarts a partir de les 20h.

En la graella trobem dos novetats mensuals. Un divendres al mes, de 19 a 20h, podreu escoltar Moments de Festa i un dimecres al mes, a les 19h., s’incorpora Pissiganya dirigit i presentat per Anna Alonso i Lluna Pons. Dos mares inquietes amb fills inquiets que volen compartir amb l’audiència de Ràdio Pego les respostes a les múltiples preguntes que els fan. Inclourà un fet rellevant de cada mes, entrevistaran infants i joves i, a més tindran una secció de contacontes, d’agenda i una recomanació musical. 

Però el millor és entrar al web de Ràdio Pego, www.radiopego.com, i consultar la graella per poder saber tota la varietat de programes que oferirem a partir d’esta tardor.

174 Visites
Hola!!