El Centre d’Envelliment Actiu rep més de 400 peticions per realització de cursos

Les 13 activitats oferides comencen a impartir-se a partir de hui. Entre les novetats, dos cursos de capacitació digital, un per saber com fer gestions des de casa com puga ser demanar cita prèvia al metge o alguna altra administració i l’altra per a detectar notícies falses.
_______________________

Hui dilluns, 14 d’octubre, s’inicien al Centre d’Envelliment Actiu de Pego les distintes activitats oferides enguany als seus usuaris i les seues usuàries.

418 peticions han rebut este 2024 per a realitzar alguna de les 13 activitats proposades. Per l’important nombre de peticions s’han format 48 grups, un d’ells farà Chi kung gràcies a un grup de voluntariat que altruistament cedix el seu temps per a procurar benestar a les persones majors, atés que esta pràctica oriental ajuda a millorar la respiració, els nivells de concentració i també disminuïx l’estrés.

Són, justament, els cursos que impliquen alguna activitat física els que més èxit tenen. Així les coses, on més grups hi ha és a pilates, ioga, gimnàstica de manteniment, ball i caminar. En estos i en la resta de cursos, el percentatge de dones és molt superior al dels hòmens.

Molta acceptació té també el curs de competències digitals que aprofundix en l’ús del mòbil. En este camp, enguany hi ha novetats perquè des del Centre d’envelliment actiu se n’oferixen dos més de capacitació digital. Un curs és per a aprendre a realitzar gestions des de casa amb el mòbil o l’ordinador com puga ser demanar cita prèvia al metge de capçalera o a diferents administracions. L’altre curs abordarà com detectar les fake news o notícies falses.

150 Visites
Hola!!