Des de hui ja es poden sol·licitar el bons consum

Hui i demà és el torn de les persones majors, que poden telefonar al 623.533.088 i, a partir de dimecres la sol·licitud s’obri a tota la ciutadania interessada, siga de Pego o dels pobles de la rodalia, a través del web www.bonsconsumpego.es. Enguany les targetes moneder tenen un valor de 150 euros i es podran gastar durant tot el mes de novembre als comerços adherits a la campanya i, per primera volta, també als restaurants adherits.
_______________________

Impulsar el consum en el comerç de proximitat siguen botigues, serveis, restauració i activitats diverses és l’objectiu dels bons consum que, tornen enguany a Pego. Bons als que poden accedir tant la gent de Pego com la gent d’altres pobles de la rodalia que tinguen interés en consumir al municipi. Hui dilluns i demà dimarts 15 d’octubre, poden sol·licitar-lo les persones majors de 65 anys acudint a les dependències de Creama o telefonant al 623.533.088. A partir de dimecres 16 i fins al 31 d’octubre, podran sol·licitar cita prèvia totes les persones majors de 18 anys a través del web www.bonsconsumpego.es

Diverses són les novetats en esta nova edició. La primera és que, a més dels comerços també entren en els bons consum la restauració. El regidor de Creama i Promoció Econòmica, Raül Tamarit, explicava que s’han inclòs perquè «l’hostaleria són negocis locals» i així es restaura el possible «greuge» amb la resta de negocis del municipi.

Enguany, com hem escoltat, l’import del bo consum ha augmentat. Les persones que en vulguen pagaran 75 euros (l’any passat en van ser 50€) i rebran una targeta moneder amb un valor de 150€. La iniciativa, gestionada pel departament de Promoció Econòmica i Creama i que compta amb la col·laboració de la Unió Gremial i el finançament de la Diputació d’Alacant, amb un import total 155.824 euros. Una xifra que, calculava Raul Tamarit, es duplicaria superant els 300.000€ per a dinamitzar el comerç local durant el mes de novembre.

Serà entre l’1 i el 30 de novembre la data acordada per a gastar esta quantitat en els comerços que participen en la iniciativa. El llistat de les empreses que participaran es publicarà en els pròxims dies al web bonsconsumpego.es

267 Visites
Hola!!