‘Sempre al teu costat, més a prop impossible’ és el lema de la nova campanya de l’Associació de comerç i professionals de Pego

Es tracta de l’última fase de promoció de l’any i consistix en tres vídeos curts que abracen distintes especialitats per a recordar que el comerç del poble està a tocar i amb disponibilitat total, com assenyalava la presidenta de l’associació, Diana Sendra.
______________________

El nou missatge de l’associació de comerç i professionals de Pego apel·la directament a la proximitat: ‘Sempre al teu costat, més a prop impossible’. I ho fa d’una manera desenfadada, directa i efectista, amb tres vídeos curts que recorden alguns dels pilars del comerç local: confiança, rapidesa, efectivitat, familiaritat i qualitat.

La iniciativa recorda les facilitats que comporta comprar al poble, en els comerços locals, que et faciliten «consells professionals i, només eixes de casa, tens un negoci que et pot ajudar amb molts recursos diferents», com assenyala la presidenta de l’associació de comerç i professionals de Pego, Diana Sendra. En definitiva pretenen traslladar «la calidesa» que s’obté en el comerç de proximitat. Alhora que recorden que mantindre un teixit comercial de botigues i negocis propis implica mantindre el poble «net i viu», com també ben il·luminat i, per tant, amb major seguretat.

La campanya es va presentar divendres a la Casa de Cultura i ja es pot vore a través de les xarxes socials dels distints comerços i de la pròpia associació. Està cofinançada per la Conselleria d’Indústria, Comerç i Turisme i l’Ajuntament de Pego. Els seus missatges són coneguts, però cal recordar-los cada cert temps per no oblidar els avantatges de tindre allò que necessitem a un tir de pedra.

Tocar el producte, provar-te’l o comparar-lo amb altres només es pot fer acudint a les botigues. Advertia la presidenta de l’associació de comerç de Pego que si això desapareix, tot es torna més impersonal. Alhora, si el producte s’ha demanat per internet a una plataforma internacional, potser allò que t’arribe no siga el que havies demanat. 

Açò es presentava divendres, però l’associació de Comerç i Professionals de Pego no para i té preparat per a este divendres, 25 d’octubre, el dia de les gangues. Una jornada on trobarem al carrer productes amb descomptes i ofertes. Deia Diana Sendra que es tracta de «l’últim ‘espijonet’ a les rebaixes».



85 Visites
Hola!!